بیماری لوپوس جلدی Can Be Fun For Anyone
بیماری لوپوس جلدی Can Be Fun For Anyone
Blog Article
کردستان، سنندج ، خیابان آبیدر، چهارراه صفری، مجتمع ژینا، طبقه سوم
فعالیت های هورمونی توضیحی مناسب برای عوامل خطرناک زیر هستند:
حتما بخوانید: آترواسکلروز (تصلب شرایین) چگونه بیماری است؟
بیماری لوپوس با کمک داروهای مختلفی قابل درمان است. البته شدت التهاب و تورم در بافتهای برخی بیماران باعث مرگ آنها میشود. در ادامه به روشهای درمانی این بیماری میپردازیم.
به عنوان مثال پردنیزولون که می تواند: برای دوره های کوتاه مدت عوارضی مانند پرده جنب( پلوریس) یا پریکاردی استفاده شود.
به عنوان مثال، برخی افراد مبتلا به لوپوس بیشتر از حد معمول در معرض خطر حمله قلبی یا سکته مغزی قرار دارند. پزشک شما این موضوع را با سایر عوامل خطر مانند سیگار کشیدن و افزایش کلسترول یا فشار خون در نظر می گیرد. آنها تغییراتی را در نوع درمان و شیوه زندگی ارائه می کنند. در زنان جوان خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به طور طبیعی بسیار کم است، بنابراین اگر چه که با داشتن افزایش پیدا می کند، ولی خطر کلی هنوز کم است. با این حال، ایده خوبی است که در مورد این موضوع با پزشک خود صحبت کنید. تشخیص بیماری لوپوس
همچنین علائم به درگیر بودن ناحیهی آسیب دیده هم بستگی دارد. با اینحال برخی علائم لوپوس در اکثر مبتلایان بروز میکند به شرح زیر است:
عوارض جانبی ریتوکسیماب شامل واکنش آلرژیک به انفوزیون داخل وریدی و عفونت است.
بیماری خود ایمنی لوپوس انواع متفاوتی دارد. هر کدام از این انواع به دلایل متفاوتی ایجاد میشوند، روی بخشهای متفاوتی از بدن و پوست تأثیر میگذارند و شدت متفاوتی با یکدیگر دارند. انواع بیماری لوپوس عبارتند از:
بیشتر بدانید: ۴ علتی که روغن ماهی سبب چربی سوزی و عضله سازی در شما میشود
ژنتیک: داشتن سابقه خانوادگی لوپوس ممکن است فرد را در معرض خطر بیشتری برای تجربه این بیماری قرار دهد.
تمام داروها دارای عوارض جانبی بالقوه ای هستند و شما و پزشک تان باید خطر اثرات جانبی را با توجه به کنترل علائم خود متعادل کنید. گاهی اوقات این ممکن است به معنی مصرف داروهای اضافی برای محافظت در برابر دیگر عوارض جانبی باشد.
تغییر سبک زندگی می تواند به شما در کاهش خطر ابتلا به عوارض جدی تر لوپوس بیماری لوپوس چیست درمان کمک می کنند: پیروی از یک رژیم غذایی سالم
این مطلب را برای دوستانتان در تلگرام به اشتراک بگذارید مطالب پیشنهادی دکتر سلام